Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g291g73kcal3.8g12.2g0.6g0g
Tomaatti 210g48kcal1.2g7.2g0.6g2.9g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)58g35kcal0.6g2.6g2.3g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g58g111kcal14g1.2g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g534kcal39.2g46.4g18.6g5.8g
Valittu annoskoko618g267kcal19.6g23.2g9.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna309g134kcal9.8g11.6g4.7g1.5g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545