Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g109g27kcal1.4g4.6g0.2g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow175g35kcal1.7g6.1g0.7g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Paistijauheliha 10%164g279kcal32.8g0g16.4g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1235g850kcal74.6g38.6g44.2g5.6g
Valittu annoskoko618g425kcal37.3g19.3g22.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna309g213kcal18.7g9.7g11.1g1.4g
Arvot/100g100g69kcal6g3.1g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541