Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1600g1798kcal338.1g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Paprika punainen 1000g293kcal9.4g45g4g19g
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)800g320kcal8.8g57.6g4g11.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g120g552kcal0.6g0.6g61.2g0.1g
Flora ruoka kevyt & paksu1000g600kcal10g45g40g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12344g8351kcal775g472.6g341.6g130.2g
Valittu annoskoko6172g4176kcal387.5g236.3g170.8g65.1g
Annoskoko puolitettuna3086g2088kcal193.8g118.2g85.4g32.6g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752