Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g110g46kcal1.8g9.4g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g127g139kcal29.1g0g2.5g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g28g35kcal6.9g1.3g0.3g0g
Kesäkurpitsa42g7.2kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1237g586kcal79.2g33.2g14.6g5.6g
Valittu annoskoko619g293kcal39.6g16.6g7.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna309g147kcal19.8g8.3g3.7g1.4g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010