Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 377g123kcal2.3g21g0.8g9.6g
Sipuli 183g56kcal2.3g8.8g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g17g59kcal3g7.4g3.7g1.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3335g1167kcal53.4g230.1g3.3g46.7g
Vesi, vesijohtovesi 1668g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 37g119kcal3.3g5.1g9.5g0.4g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.4g0.6g4.4g
Sokeri 17g68kcal0g16.7g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g500g841kcal43.5g20g70g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.1kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12360g4993kcal221.4g635.6g177.2g133.8g
Valittu annoskoko6180g2497kcal110.7g317.8g88.6g66.9g
Annoskoko puolitettuna3090g1248kcal55.4g158.9g44.3g33.5g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219