Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g350g594kcal66.4g0g35g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.6g9kcal0.3g2g0.1g0g
Katkarapu 175g120kcal25.2g0g1.9g0g
Pekoni, paistettu 87g450kcal14.4g0g44.3g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Timjami 0.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso2.6g7.3kcal0.2g1.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1239g2374kcal213.6g8.4g163.4g1.6g
Valittu annoskoko619g1187kcal106.8g4.2g81.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna310g594kcal53.4g2.1g40.9g0.4g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313