Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 331g97kcal3.1g14.9g1.3g6.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g13g21kcal1.1g0.5g1.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Oltermanni 17%44g118kcal13.1g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1239g1267kcal108.6g33.2g74.8g12.6g
Valittu annoskoko619g634kcal54.3g16.6g37.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna310g317kcal27.2g8.3g18.7g3.2g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235