Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Porkkana 131g43kcal0.8g7.3g0.3g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 263g200kcal4.9g40.7g0.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.7g1.1g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1239g1151kcal81g102.8g41g14.2g
Valittu annoskoko619g575kcal40.5g51.4g20.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna310g288kcal20.3g25.7g10.3g3.6g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957