Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3990g4992kcal837.8g0g179.5g0g
Sipuli 399g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1596g5268kcal31.9g47.9g558.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g120g90kcal9g11.4g0.6g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Voi 80g579kcal0.9g0.3g64.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g22144kcal1771g163.8g1609.4g17.8g
Valittu annoskoko6192g11072kcal885.5g81.9g804.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna3096g5536kcal442.8g41g402.4g4.5g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061