Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 210g156kcal27.5g2.3g0.8g14.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g360g3238kcal0g0g359.8g0g
Ruisjauho, 1 dl1499g4798kcal164.9g959.5g34.5g208.4g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 825g2591kcal87.1g489.8g18.1g45.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 900g2494kcal18g27g251.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g900g1736kcal170.9g0.9g116.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro300g92kcal6.3g12.6g1.5g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g30212kcal949.4g2984.2g1567g555.8g
Valittu annoskoko6192g15106kcal474.7g1492.1g783.5g277.9g
Annoskoko puolitettuna3096g7553kcal237.4g746.1g391.8g139g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407