Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4507g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 1082g352kcal4.8g37.3g7.6g35.7g
Sokeri 383g1555kcal0g382.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 171g574kcal0.1g139.7g0.1g2.4g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g50g299kcal3.4g28.9g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g5559kcal16.6g1177.2g50.2g76.2g
Valittu annoskoko6192g2780kcal8.3g588.6g25.1g38.1g
Annoskoko puolitettuna3096g1390kcal4.2g294.3g12.6g19.1g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353