Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1175g4030kcal119.7g822.2g14.1g41.1g
Vesi, vesijohtovesi 904g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g542kcal0g0g60.2g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g2108g3162kcal428g0g189.7g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g602g241kcal10.2g49.4g0.6g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g813g464kcal8.1g113.8g8.1g11.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste452g1626kcal131g7.7g126.5g0g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g20256kcal1400.4g1999.2g801g116.4g
Valittu annoskoko6192g10128kcal700.2g999.6g400.5g58.2g
Annoskoko puolitettuna3096g5064kcal350.1g499.8g200.3g29.1g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444