Wilburin kanahässäkkä

Zimppeliä:
Kaks paistinpannua (voi toki tehdä yhdelläkin jos haluaa), joista toinen wokki- ja toinen matalampi pannu.

1) Molemmille pannuille 10gr oliiviöljyä.

2) Toiselle pannulle kana ja toiselle wokkivihannekset

3) Paista kanaa keskilämmöllä ja wokkia täysillä

4) Kun kana kypsää ovat myös jäässä olevat vihannekset sulaneet

5) Siirrä kanat wokkipannuun ja sulje toinen levy

6) Sekoita sen verran, että kanamarinadi pyörähtää kivasti vihanneksiin.

7) Lisää tässä kohtaa mausteet (Itse ripaus chilipippuria ja kanamaustetta)

8) Lisää pannulle Creme bonjour tattisettiä 70gr (n. 2 ruokalusikallista kukkupäistä)

9) Kun tattibonjouri sulanut niin lisää 100gr raejuustoa

10) Sekoita ja siirry hienontamaan persilja

11) Kippaa persilja pannuun ja sekoita

12) Tiputa levyn lämpö 1-2

13) Anna höystyä pannulla 10-15 min, sekauta välillä

14) Nauti!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Wilitheman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g2402g2883kcal432.4g40.8g108.1g0g
Wok vihannekset, classic (Findus), annos 100g2669g934kcal40g120.1g10.7g80.1g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni374g486kcal11.2g7.5g48.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki534g427kcal69.4g10.7g10.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g107g944kcal0g0g106.8g0g
Persilja 107g29kcal1.5g1.2g0.2g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g11405kcal1109g360.6g570.2g177.2g
Valittu annoskoko6192g5702kcal554.5g180.3g285.1g88.6g
Annoskoko puolitettuna3096g2851kcal277.3g90.2g142.6g44.3g
Arvot/100g100g92kcal9g2.9g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436338