Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g2280g8664kcal161.9g1146.8g369.4g41g
Raparperi 1500g505kcal10.4g82.5g1.5g21g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g1200g2280kcal31.2g62.4g216g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g66kcal0.6g14.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g29245kcal573.2g3682.6g1310.2g124g
Valittu annoskoko6192g14622kcal286.6g1841.3g655.1g62g
Annoskoko puolitettuna3096g7311kcal143.3g920.7g327.6g31g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355