Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4727g6793kcal756.3g0g420.7g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Creme Bonjour Yrttitarha899g2696kcal30.6g54.8g260.6g0g
Tilli, tuore 539g161kcal19.9g4.9g4.3g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g19327kcal1614.6g123.2g1371.4g25g
Valittu annoskoko6192g9664kcal807.3g61.6g685.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna3096g4832kcal403.7g30.8g342.9g6.3g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571