Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)33g10kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 17g59kcal0.3g0.4g6.3g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g169kcal1.6g4.6g15.2g0.4g
Valittu annoskoko62g85kcal0.8g2.3g7.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g42kcal0.4g1.2g3.8g0.1g
Arvot/100g100g137kcal1.3g3.7g12.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887