Porkkanakeitto höysteineen

Kuullota sipulit öljyssä, lisää vesi ja juurekset.

Siivilöi vesi erilleen ja soseuta keitto.

Lisää vesi, maito, mandariinista puristettu mehu, sekä mausteet (suola, pippuria, vähän rakuunaa) ja tuorejuusto.

Kiehauta, varo pohjaan palamista!

Sekoita jogurtin joukkoon persiljaa ja muita haluamiasi yrttejä.

Ripottele keittoannoksiin siemeniä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 496 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.3kcal0.2g1.4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.3g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Philadelphia light2.1g3.3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Mandariini kuorittu 3.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Luonnonjogurtti, rasvaton A+ (Valio), annos 136g4.2g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Salaattisiemensekoitus, auringonkukka, kurpitsa, pinjansieme (Pirkka), annos 25g1.9g11kcal0.4g0.3g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g74kcal2.8g7g3.8g1.4g
Valittu annoskoko62g37kcal1.4g3.5g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g18kcal0.7g1.8g1g0.4g
Arvot/100g100g59kcal2.3g5.6g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336471