Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g189kcal21.6g0.6g11.2g0.2g
Valittu annoskoko62g95kcal10.8g0.3g5.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g47kcal5.4g0.2g2.8g0.1g
Arvot/100g100g152kcal17.4g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76196