Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 20g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 9g30kcal2.3g4.3g0.2g0.8g
Viinietikka 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g75kcal5g11.2g0.4g2.6g
Valittu annoskoko62g38kcal2.5g5.6g0.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna31g19kcal1.3g2.8g0.1g0.7g
Arvot/100g100g60kcal4g9g0.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954