Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)44g128kcal1.1g1.4g13.1g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sinappi (teollinen)2.2g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 2.2g0.7kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 13g37kcal2g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g340kcal6.4g4g33g0g
Valittu annoskoko62g170kcal3.2g2g16.5g0g
Annoskoko puolitettuna31g85kcal1.6g1g8.3g0g
Arvot/100g100g274kcal5.1g3.2g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024