Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g12g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g9g3.6kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g31kcal0.6g4.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko62g15kcal0.3g2.1g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g8kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g25kcal0.5g3.4g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921