Kaalikeitto

Puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutio.

Kiehuvaan veteen lisätään pilkotut sipuli, porkkana, paprika ja kaali.

Paista jauheliha ja lisää tomaattimurskan kanssa kattilaan.

Anna hautua n. puoli tuntia.

Mausta mustapippuri, oregano, basilika ja herbamare.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Sonjimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika keltainen 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)16g6.3kcal0.3g1.3g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 10g14kcal1.8g0g0.7g0g
Valkokaali keräkaali 16g4.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g61kcal5g6g1.4g1.4g
Valittu annoskoko62g30kcal2.5g3g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g15kcal1.3g1.5g0.4g0.4g
Arvot/100g100g49kcal4g4.8g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104248