Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 39g15kcal0.4g2.8g0.1g1g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g5.9g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.2g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g10g7.1kcal0.8g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g108kcal5.2g8.8g5.4g2.4g
Valittu annoskoko62g54kcal2.6g4.4g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna31g27kcal1.3g2.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7.1g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154