Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 19g7.2kcal0.2g1.3g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g55kcal4.2g3.8g2g1.4g
Valittu annoskoko62g27kcal2.1g1.9g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g14kcal1.1g1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711