Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki13g33kcal1.5g0.7g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g89kcal3.4g5.6g5.4g0.2g
Valittu annoskoko62g44kcal1.7g2.8g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g22kcal0.9g1.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2.7g4.5g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754