Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Rasvaton maito viro (Alma)6.9g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Ohrajauho 6.9g23kcal0.6g4.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g219kcal7.8g40g2g2.6g
Valittu annoskoko62g109kcal3.9g20g1g1.3g
Annoskoko puolitettuna31g55kcal2g10g0.5g0.7g
Arvot/100g100g175kcal6.3g32.1g1.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369