Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 21g109kcal3.5g0g10.7g0g
Herkkusieni 5.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Pasta Torino tumma18g62kcal3.2g10.4g0.7g1.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g369kcal14g22.2g24.8g2.6g
Valittu annoskoko62g184kcal7g11.1g12.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna31g92kcal3.5g5.6g6.2g0.7g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201