Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g6.6g11kcal1.1g0g0.7g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g20g45kcal2.8g1g3.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kurkku 6.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy9g30kcal1.2g5.9g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g180kcal10.6g15.6g8.2g2g
Valittu annoskoko62g90kcal5.3g7.8g4.1g1g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal2.7g3.9g2.1g0.5g
Arvot/100g100g144kcal8.5g12.5g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656