Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%37g52kcal7.1g0g2.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa8.4g1.4kcal0g0.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g139kcal17g1g7.4g0.4g
Valittu annoskoko62g70kcal8.5g0.5g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g35kcal4.3g0.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.8g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684