Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)16g28kcal3g0g1.7g0g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g26g16kcal0.3g1.2g1g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g148kcal7.4g3.6g11g1g
Valittu annoskoko63g74kcal3.7g1.8g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g37kcal1.9g0.9g2.8g0.3g
Arvot/100g100g119kcal5.9g2.9g8.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191