Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Parsakaali (Pirkka)8.6g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g2.4g8kcal0.5g0g0.7g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g44kcal2.4g4.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko63g22kcal1.2g2.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g11kcal0.6g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g35kcal1.9g3.8g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056