Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g2.4g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)5.9g20kcal0.8g3.8g0.2g0.2g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko27g94kcal2.7g18.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g243kcal7.4g48g1.2g6.4g
Valittu annoskoko63g122kcal3.7g24g0.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna31g61kcal1.9g12g0.3g1.6g
Arvot/100g100g195kcal5.9g38.4g1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979