Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g4.8g16kcal2.4g1.5g0g0.3g
Tumma makarooni (Torino)24g84kcal3.8g15.4g0.6g1.4g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7.8g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Ketsuppi, Felix1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g254kcal15.2g36.8g4.6g4g
Valittu annoskoko62g127kcal7.6g18.4g2.3g2g
Annoskoko puolitettuna31g64kcal3.8g9.2g1.2g1g
Arvot/100g100g204kcal12.2g29.5g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138