Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.3g23kcal1.8g0.1g1.7g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g16g40kcal2.8g0.5g3g0.1g
Ranskankerma Valio7.5g21kcal0.2g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g226kcal14.8g2g17.8g0.2g
Valittu annoskoko63g113kcal7.4g1g8.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g57kcal3.7g0.5g4.5g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.8g1.6g14.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357