Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 31g65kcal5.1g0g5g0g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g143kcal11g2.2g10.2g1.4g
Valittu annoskoko63g71kcal5.5g1.1g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g36kcal2.8g0.6g2.6g0.4g
Arvot/100g100g114kcal8.8g1.8g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914