Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g42g10kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 10g3.4kcal0g0.7g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 6.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1g9kcal0g0g1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g49kcal1g5g2.2g2.4g
Valittu annoskoko63g25kcal0.5g2.5g1.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna31g12kcal0.3g1.3g0.6g0.6g
Arvot/100g100g40kcal0.8g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847