Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)39g27kcal0.6g5.8g0g0g
Emmental, punaleima 17%7.8g23kcal2.7g0g1.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g125kcal7g13g4.8g0g
Valittu annoskoko63g63kcal3.5g6.5g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna31g31kcal1.8g3.3g1.2g0g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629