Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)1.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio5.6g15kcal1.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g267kcal20.8g0.4g20.6g0g
Valittu annoskoko63g134kcal10.4g0.2g10.3g0g
Annoskoko puolitettuna31g67kcal5.2g0.1g5.2g0g
Arvot/100g100g213kcal16.6g0.3g16.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923