Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g64kcal7.3g0g3.8g0g
Voi 0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g172kcal16.8g1.6g11g0.2g
Valittu annoskoko63g86kcal8.4g0.8g5.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g43kcal4.2g0.4g2.8g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.3g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689