Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Vispikerma Flora 20%11g24kcal0.3g0.5g2.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki11g6.1kcal0.9g0.5g0g0g
Mansikka 8.7g4.1kcal0g0.7g0g0.2g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)11g6.6kcal0.1g1.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g194kcal6.2g25.6g6.8g1.2g
Valittu annoskoko63g97kcal3.1g12.8g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g49kcal1.6g6.4g1.7g0.3g
Arvot/100g100g155kcal5g20.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653