Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g23g5.9kcal0.3g1g0g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow20g17kcal0.9g3g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g116kcal9.6g8g5g2g
Valittu annoskoko63g58kcal4.8g4g2.5g1g
Annoskoko puolitettuna31g29kcal2.4g2g1.3g0.5g
Arvot/100g100g93kcal7.7g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465