Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki14g16kcal3.5g0.1g0.1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste5.3g19kcal1.6g0.1g1.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g9g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g175kcal16.8g9.6g8g0.2g
Valittu annoskoko63g87kcal8.4g4.8g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g44kcal4.2g2.4g2g0.1g
Arvot/100g100g139kcal13.4g7.7g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850