Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 23g6.2kcal0.3g0.9g0g0.5g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g11g17kcal1.9g0g1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g50kcal4.6g1.8g2.4g1g
Valittu annoskoko63g25kcal2.3g0.9g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g13kcal1.2g0.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g40kcal3.7g1.4g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704