Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 21g7.9kcal0.2g1.4g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.1g11kcal1.1g0g0.7g0g
Hunaja 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g5.5g3.3kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g53kcal3g5g2g1.2g
Valittu annoskoko63g27kcal1.5g2.5g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g13kcal0.8g1.3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g43kcal2.4g4g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111