Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Purjosipuli 7.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)10g14kcal2.1g0g0.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow5.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g71kcal6.4g1g4.2g0.4g
Valittu annoskoko63g35kcal3.2g0.5g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g18kcal1.6g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5.1g0.8g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836