Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 19g43kcal1.4g7.7g0.6g0.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä14g25kcal3.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g177kcal10.4g18.2g6.6g2.2g
Valittu annoskoko63g89kcal5.2g9.1g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna32g44kcal2.6g4.6g1.7g0.6g
Arvot/100g100g141kcal8.3g14.4g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850