Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 15g4.3kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g47kcal1.2g5g2g2g
Valittu annoskoko63g24kcal0.6g2.5g1g1g
Annoskoko puolitettuna32g12kcal0.3g1.3g0.5g0.5g
Arvot/100g100g37kcal1g4g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532