Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen16g22kcal3g0g1.1g0g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)15g6.1kcal0.3g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%7.8g13kcal0.5g0.1g1.2g0.2g
Tomaatti, tuore7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g93kcal7.8g4.6g4.6g1.2g
Valittu annoskoko63g47kcal3.9g2.3g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g23kcal2g1.2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475