Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 66g216kcal7g40g1.5g6.5g
Mustikka metsä- 120g53kcal0.6g7.7g0.7g4g
Sokeri 34g138kcal0g33.9g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g814kcal15.2g163.2g4.4g21g
Valittu annoskoko620g407kcal7.6g81.6g2.2g10.5g
Annoskoko puolitettuna310g204kcal3.8g40.8g1.1g5.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729