Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)200g700kcal26g138g5g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g20g6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g2416kcal132.4g291.6g78.2g12g
Valittu annoskoko620g1208kcal66.2g145.8g39.1g6g
Annoskoko puolitettuna310g604kcal33.1g72.9g19.6g3g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118